Author Topic: Streaming break  (Read 671 times)

Folinos

  • Posts: 30
Streaming break
« on: 17 Apr '17 - 08:10 »
when I try to listen to this radio, it stops immediately.
No problem with other players.

Dotpitch

  • Posts: 2871
Re: Streaming break
« Reply #1 on: 17 Apr '17 - 14:29 »
Does it play at first but then stops, or is there no audio at all? Does the track get a red line through it in the playlist? Do you have xmp-aac?

Folinos

  • Posts: 30
Re: Streaming break
« Reply #2 on: 17 Apr '17 - 14:32 »
It play at first but then stops.
the track NOT get a red line through it in the playlist.
I NOT have xmp-aac.

Ian @ un4seen

  • Administrator
  • Posts: 20433
Re: Streaming break
« Reply #3 on: 17 Apr '17 - 16:35 »
As Dotpitch hinted, that stream uses AAC encoding and the AAC input plugin (xmp-aac.dll) will be needed to play it. So it would be strange if you can play it at all without that plugin. If you don't have the plugin, you can get it from the XMPlay webpage.

Folinos

  • Posts: 30
Re: Streaming break
« Reply #4 on: 17 Apr '17 - 17:13 »
you're right, I had not seen xmp-aac.dll in options but it is in the folder.
To you it works to streaming?

Folinos

  • Posts: 30
Re: Streaming break
« Reply #5 on: 17 Apr '17 - 17:25 »
I have updated the plugin.
I now ti loop continually first second.

Ian @ un4seen

  • Administrator
  • Posts: 20433
Re: Streaming break
« Reply #6 on: 18 Apr '17 - 13:38 »
That's strange, it seems to be playing fine here. Is XMPlay's time display also looping or only the sound is? Do you have "Auto-reconnect" enabled in the Miscellaneous options page, and if so, does it just play 1 second and stop if that's disabled? To confirm that you have the latest AAC plugin, you can go to the Plugins/Input options page to check the version; you should see "Advanced Audio Coding (rev.7b)".

Are you having the problem with other streams or files too?

Folinos

  • Posts: 30
Re: Streaming break
« Reply #7 on: 18 Apr '17 - 20:22 »
"Auto-reconnect" not is enabled
i confirm that have the latest AAC plugin
I have the problem only with this stream